Entréer

Entréer

Dela artikel

Skapa din egen entré med våra flexibla system och lösningar. Vare sig du vill ha en entré tillverkad i sträckmetall eller perforerad plåt har vi lösningarna för just din entré.

Entréer är oftast det kunden ser först, och därför viktigt att kunder får ett bra första intryck av företaget. Vi hjälper dig att skapa en unik entré med en design som skapar en känsla av det ditt företag vill förmedla.

Du kan välja vilket material du än vill ha. Vi har tillgång till tusentals sträckmetallstyper och perforeringar eller varför inte designa ditt eget mönster? Välj mellan system med dolt bärverk, synligt bärverk eller fällbara kassetter för enkel åtkomst vid servicearbeten.

Vi har tillgång till alla kulörer ur NCS eller RAL-skalan inklusive specialkulörer från ledande tillverkare. Med pulverlack kan du välja din egen kulör och på köpet få en smuttsresistent och reptålig ytbehandling för såväl inom- som utomhusbruk.

Med egen tillverkning och montage har vi kontroll över hela kedjan för en problemfri affär. Vad du än väljer tar VI fram din unika lösning.

Läs mer om Akustikbyggarna Läs mer

Våra arbets­områden