Jobba hos oss

Jobba hos oss

Dela artikel

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Koncernen växer så det knakar inom alla våra arbetsområden därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av närmre 300 medarbetare fördelade på 16 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som projektledare, säljare, produktionschef, tillverkare, eller lager & distribution.
Akustikbyggarna är den ledande leverantören av akustikmaterial och därtill tjänster inom Norden.

KONTAKTA OSS VIA DETTA FORMULÄR

Ansökningstiden av utannonserade tjänster brukar variera mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.


    LEDIGA TJÄNSTER INOM KONCERNEN

    Om ingen ledig tjänst förtillfället är utlyst går det jättebra att ändå skriva till. Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenhet. Skicka din ansökan via ansökningsformuläret ovan.

    Våra företag