Akustikbyggarna Sverige AB söker en ekonomiassistent

Dela artikel

Har du några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, och har arbetat självständigt med hela flödet inom leverantörs- och kundreskontra? Har du också en personlighet som innefattar lojalitet, samarbete och drivkraft? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Akustikbyggarna söker nu ekonomiassistent med erfarenhet och kunskap inom leverantörsreskontra och kundreskontra. Det huvudsakliga ansvaret i rollen innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, med tillhörande arbetsuppgifter.

Anställningsform: Heltid
Lön: Månadslön
Antal platser: 1
Placering: Örebro

Om företaget

Om företaget Akustikbyggarna Sverige AB

Akustikbyggarna är moderbolaget i en koncern med dotterbolag som innefattar både entreprenadverksamheter och materialverksamheter. Våra uppdrag sträcker sig från norr till söder med 15 kontor i landet. Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är vårt största bolag, Interoc Akustik ledande inom området undertak på hela svenska marknaden.

Företagskultur

Medarbetarna är Akustikbyggarnas viktigaste tillgång och det är medarbetarnas lojalitet, samarbete och drivkraft som är avgörande för att bolaget ska nå upp till kundernas förväntningar.

Om tjänsten/arbetsuppgifter

Övrig information
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan tillsammans med CV inkl. personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Personliga egenskaper och drivkrafter

Du som söker har någon form av utbildning inom ekonomiområdet, samt minst ett par års erfarenhet av självständigt arbete inom leverantörs- och/eller kundreskontra.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta i olika affärssystem. Erfarenhet av PP7 är meriterande. Du är en ansvarstagande och strukturerad lagarbetare som även är van att arbeta självständigt. Vidare är du prestigelös och står öppen för förändringar.

Är detta DU? Ansök redan idag!


Rekryterande chef: Jonas Sundelin
Telefonnummer: 070 455 27 19
E-post: jonas.sundelin@akustikbyggarna.se
Hemsida: https://akustikbyggarna.se

Ansökan

Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenheter.

Ange vilken tjänst du söker.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Formulär för jobbansökan:


    Våra arbets­områden